Especial Black Friday -100€ en totes les webs!

"Si la medicina és la ciència que dona anys a la vida, la Fisioterapia és la ciència que dona vida als anys."

Reserva ara la nostra especialitat «Pack Competició»

Sobre Nosaltres

------

Enfocament Personalitzat

Amb un enfocament individualitzat, creem programes adaptats a tu. Des de l'avaluació inicial fins a la rehabilitació, cada pas es dissenya pensant en tu.

Salut en Moviment

Integrant tècniques de fisioteràpia amb exercicis especialitzats, busquem no sols tractar, sinó enfortir. El teu benestar és un viatge, i som aquí per a acompanyar-te.

Equip Compromès

No estàs només en el teu camí cap a la recuperació. El nostre equip està compromès a brindar-te atenció personalitzada i suport constant.

Els nostres Serveis

------

Massatges 30-50min

Gaudeix de 30 o 50 minuts de relaxació total amb el nostre servei de massatge. Allibera't de l'estrès i revitalitza el teu cos amb aquesta experiència rejovenidora.

Massatge Esquena i Cames (80min)

Submergeix-te en una experiència de benestar amb el nostre massatge d'esquena i cames de 80 minuts. Relaxació profunda per a revitalitzar cos i ment.

Drenatge Limfàtic

Descobreix la lleugeresa i benestar amb el nostre servei de drenatge limfàtic. Allibera toxines, redueix la retenció de líquids i promou una circulació saludable.

Descàrrega de Cames

Alleuja les teves cames cansades amb la nostra descàrrega especialitzada. Un tractament revitalitzant per a millorar la circulació i restaurar la lleugeresa en cada pas.

Rehabilitació

Recupera el teu benestar amb el nostre servei de rehabilitació. Experts en fisioteràpia personalitzen tractaments per a la teva recuperació òptima.

Pack Competició

Prepara't per a l'èxit amb el nostre Pack Competició. Massatges específics i teràpies per a maximitzar el teu rendiment i recuperació.

Què opinen els nostres clients?

------

Victor Gomez
Google
Read More
Feia falta a Tordera un centre així de fisioteràpia, on ets la prioritat amb un tracte molt pròxim i súper professional. A més anava d'urgència i em va atendre sense hora. Es va estar fins i tot més estona de la sessió explicant-me exercicis i postures per a fer al fer-me mal l'esquena per l'escoliosi. Un gran centre i un gran professional.
Alex Hernandez
Google
Read More
Vaig venir recomanat per un col·lega i la veritat que he sortit nou. Iván, el fisio és un crack, si et fa mal l'esquena te'l recomano. A més molt bon preu Un gran centre i un gran professional.
Eric Pacho
Google
Read More
Centre de fisioteràpia molt professional! L'Iván és molt amable, i el lloc està molt nou, fa una olor fantàstica.
Sonya Pozo
Google
Read More
He quedat més que contenta perquè anava molt malament i ho recomano al 100%, sense dubtar-ho. Tot un professional!!! Gràcies
Josep T.
Google
Read More
Portava setmanes amb l'esquena molt carregada i des del primer dia he notat una gran millora. L'Iván té molt bones mans🙌🏻
Previous
Next
caCA
Per a navegar per el lloc has d'acceptar la política de cookies, sense fer-ho no podem garantir que el lloc funcioni correctament, tot i això, l'elecció és teva!   
Privacidad