Especial Black Friday -100€ en totes les webs!

Serveis

A continuació et deixem un llistat dels nostres serveis més demandats. Si necessites ampliar informació sobre algun d'ells no dubtis a contactar amb nosaltres perquè puguem ajudar-te.

Massatge de 30 o 50 minuts

Revitalitza el teu benestar amb els nostres massatges experts de 30 o 50 minuts.

Enfocats en les teves necessitats, els nostres terapeutes apliquen tècniques específiques en les zones de la teva elecció per a alleujar tensions i millorar la circulació.

Submergeix-te en una atmosfera relaxant i deixa que els nostres fisioterapeutes et guiïn cap a la relaxació profunda. Descobreix el poder curatiu del massatge reservant la teva sessió avui i dona-li al teu cos la cura que es mereix. El teu benestar comença aquí.

Massatge Esquena i Cames (80min)

Dissenyat per a proporcionar una experiència completa de benestar, aquest tractament especialitzat combina tècniques expertes per a alliberar tensions en les àrees clau del teu cos.

Els nostres fisioterapeutes, es centren en alleujar la càrrega de l'esquena i revitalitzar les cames, millorant la circulació i restaurant l'harmonia muscular.

Reserva ara i descobreix com aquest massatge extens pot transformar el teu benestar, brindant-te una profunda sensació de relaxació i renovació. El teu cos ho agrairà.

Descàrrega de Cames

Dissenyat per a alleujar la tensió i revitalitzar, aquest tractament especialitzat s'enfoca a alliberar la fatiga acumulada a les teves cames.

Aquesta experiència de recuperació està especialment dissenyada per a alleujar les teves cames cansades i proporcionar-te una sensació de benestar durador.

Reserva la teva sessió avui i fes el pas cap a unes cames revitalitzades i llistes per a enfrontar el dia a dia. El teu benestar, la nostra prioritat.

Drenatge Limfàtic

Dissenyat per a alliberar toxines, reduir la retenció de líquids i millorar la circulació, aquest tractament delicat promou una sensació de renovació des d'endins cap a fora.
 
Els nostres fisioterapeutes, experts en tècniques de drenatge limfàtic, treballen amb precisió per a estimular el sistema limfàtic i promoure una salut òptima.
 
Submergeix-te en aquesta experiència rejovenidora i experimenta els beneficis profunds d'una circulació millorada i una sensació de lleugeresa.

Rehabilitació

Recupera la teva vitalitat amb el nostre servei de Rehabilitació, personalitzat segons les teves necessitats.

Oferim programes experts que inclouen opcions amb o sense exercicis, adaptant-nos al teu camí cap a la recuperació. Els nostres fisioterapeutes dissenyen plans específics per a restaurar la mobilitat i millorar la funcionalitat.

La teva recuperació comença aquí. Reserva la teva sessió avui i descobreix com podem ajudar-te a aconseguir les teves metes de benestar.

Pack Competició

Dissenyat per a esportistes, aquest servei abasta tant la preparació com la recuperació.

Abans de la competició, el nostre tractament especialitzat et prepara per al desafiament, millorant la flexibilitat i la resistència. Després, ens enfoquem en la recuperació, alleujant la tensió muscular i accelerant la rehabilitació.

Els nostres fisioterapeutes personalitzen cada sessió per a potenciar el teu acompliment atlètic i maximitzar la recuperació post-competició. La teva victòria comença amb una bona preparació.

Reserva ara la teva cita

Amb els nostres fisioterapeutes i fa el primer pas cap a una vida sense dolor. Recupera la teva vitalitat ara!
caCA
Per a navegar per el lloc has d'acceptar la política de cookies, sense fer-ho no podem garantir que el lloc funcioni correctament, tot i això, l'elecció és teva!   
Privacidad